Tip?
email onsB o u w B e w a k i n g


 

Snel, efficiënt en doortastend

Elke bouwplaats vraagt om een gerichte aanpak.  Bouwbewaking.nl levert maatwerk voor elk terrein. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis analyse van uw bouwterrein.

Bouwbewaking is een vak apart, heel iets anders dan de beveiliging van een overzichtelijk kantoorgebouw of bedrijventerrein.
Een bouwplaats omvat een groot gebied, dat vrijwel dagelijks aan veranderingen onderhevig is. Dit stelt bijzondere eisen aan bewakingsdiensten.

Terdege kennis van het terrein en de activiteiten die er plaatshebben en snelle opvolging van het alarmsysteem zijn een voorwaarde voor optimale bouwbewaking.

Een surveillant moet weten welke locaties extra aandacht nodig hebben en bij alarm moet hij snel ter plekke kunnen zijn.

Surveillance op quads

Elke bouwplaats vraagt om een gerichte aanpak. Veel bouwterreinen worden bewaakt door middel van elektronische inbraak-, detectie of camerasystemen. Dit schrikt mensen met kwade bedoelingen af. Er gaat echter niets boven de fysieke en zichtbare aanwezigheid van een paar potige bewakers. Mannen en vrouwen in opvallende werkkleding, die ongewenste bezoekers met zachte of desnoods harde hand van het terrein verwijderen.
Gediplomeerde beveiligingsbe-ambten voeren hun surveillances uit op stoere quads.
Deze robuuste wagentjes, uitgerust met schijnwerpers, stellen onze bewakers in staat om zich snel en effectief over het terrein te verplaatsen. Ook als het slecht begaanbaar is.